Din förenings namn:

Hemsidan.com Referenser

Hemsidan.com har hundratals medlemsföreningar runt om i hela Sverige och antalet ökar stadigt. Nedan finner du några av våra referenser. Kontakta oss gärna för att se om just din grannfärening är ansluten.

Brf Waernsgatan 1-5 - Göteborg

Föreningen ligger i hjärtat av Bagaregården i Göteborgs östra Centrum. Husen på fastigheterna är av så kallad Landshövdingehus, uppkallat efter Albert Ehrensvärd som sanktionerade de första ritningarna, och är uppförda 1920. Hustypen innebär att den första våningen är i sten och de två överliggande våningarna i trä.

» Besök Brf Waernsgatan 1-5:s hemsida

Brf Waernsgatan 1-5:s hemsida

Brf Storken 12 - Stockholm

Kvarteret Storken 12 har, genom sin tillkomsthistoria och sin välbevarade karaktär, ett stort såväl social- som kulturhistoriskt värde både i sig och vid en jämförelse med byggnader av motsvarande kategori i övriga delar av landet. Byggnaderna tillhör de äldsta, bäst bevarade arbetarbostadshusen i Stockholm.

» Besök Brf Storken 12:s hemsida

Brf Storken 12:s hemsida

Brf Solsidan - Växjö

Brf Solsidan i Växjö ligger på natursköna Lugnet strax utanför Växjö centrum. Området består av 28 bostäder i parhusform. Husen, som är formgivna av Wibroe Arkitekter, har med sina räta linjer och svarta ytor en modern men samtidigt tidlös, ren design.

» Besök Brf Solsidans hemsida

Brf Solsidans hemsida

Brf Ottarsgården - Uppsala

Ottarsgården ligger i Luthagen centralt i Uppsala nära Fyrisån. Föreningen bildades 1944 och består av ett vackert vinkelhus i korsningen mellan Götgatan och Geijersgatan. Bakom huset finns en fin innergård med gräsytor, lekplats och garage. Föreningen består av 62 lägenheter i olika storlekar från 1 rok till 5 rok. www.ottarsgarden.se

» Besök Brf Ottarsgårdens hemsida

Brf Ottarsgårdens hemsida

Brf Vattentorget - Karlshamn

Stadsdelen där huset är beläget kallas Nya staden och utgörs av bebyggelsen väster om Mieån. Nya stan har en något speciell bakgrund i Karlshamns historia och ett attraktivt läge endast ca fem min promenad till centrala stan med det vackra torget. Karlshamn är en sjöstad vilket innebär, att det är nära till bad, båthamnar och den vackra skärgård inte att förglömma.

» Besök Brf Vattentorgets hemsida

Brf Vattentorgets hemsida

Brf Bartelska - Stockholm

Husen ligger på säker grund mitt i Gamla Stan innanför de gamla stadsmurarna. Här känns historiens vingslag, källare och grundmurar är medeltida, inredningar med detaljer från 1700-talet finns i de flesta lägenheterna. Entréer med vackra kalkstensgolv och kryssvalv. Kort sagt, Brf Bartelska och Törneska husen torde tillhöra en av Stockholms absolut exklusivaste bostadsrättsföreningar.

» Besök Brf Bartelskas hemsida

Brf Bartelskas hemsida

Brf Bäcken 1 - Solna

Innanför Frösunda Port mellan Befästningskullen och Ballongberget och intill Brunnsvikens och Hagaparkens grönområden ligger Brf Bäcken 1. I närområdet finns gott om restauranger, matbutik, bank, bankomat, post, kemtvätt, konditori m.m. samt två grundskolor och fyra förskolor. Fastigheten är uppförd av NCC. www.brfbacken1.se

» Besök Brf Bäcken 1:s hemsida

Brf Bäcken 1:s hemsida

Brf Hamninloppet - Nacka

Hamninloppet består av tre flerfamiljshus med sammanlagt 108 lägenheter och ligger utmed Danvikstrand på Sicklaån i Nacka vid foten av inloppet till Stockholm och mittemot Waldemarsudde på Djurgården. www.hamninloppet.se

» Besök Brf Hamninloppets hemsida

Brf Hamninloppets hemsida

Brf Flundreviken 3 - Visby

Tänk Dig att bo vid strandkanten. Ha hela östersjön inpå knuten. Se årstidernas växlingar på strandlivet. Se dom olika fåglarna som besöker stranden vid olika tidpunkter på året. Se det mäktiga havet slå in med sina stora vågor mot stranden. Se havet som ligger spegelblankt. Se en sportfiskare som drar upp en stor fin blanklax. Det är lite av de fantastiska upplevelser vi har hör från vår bostad och vår förening.

» Besök Brf Flundreviken 3:s hemsida

Brf Flundreviken 3:s hemsida

Brf Flundreviken 4 - Visby

Vid havet, bara 4 km norr om Visby innerstad, hittar du huset. Här bor 15 familjer med östersjön alltid närvarande, alltid i blickfånget, blott 80 meter bort från porten. Ett hav som bjuder på stor omväxling - spegelblankt med vackra solnedgångar på sommaren och vintertid ibland mycket vreda vågor. Vyer som vi aldrig ledsnar på... Bostadsrättsförening bildades i december 2005. Inflyttning skedde 1 april 2007. I huset finns 15 lägenheter fördelade på fem plan med en fyra, en trea och en tvårumslägenhet på varje plan.

» Besök Brf Flundreviken 4:s hemsida

Brf Flundreviken 4:s hemsida

HSB Brf Lurö - Stockholm

Föreningen Lurö är en mycket välskött förening med vackra gårdar och god ekonomi. Nyligen genomförda stambyten har lett till fina badrum och kök i samtliga lägenheter.I närmiljön finns sjön Magelungen med fina bad på sommaren och skridskåkning på vintern samt skidspår . Farsta Centrum med 150 butiker och restauranger erbjuder många möjligher.

» Besök HSB Brf Lurös hemsida

HSB Brf Lurös hemsida

Orchid 1 - Huay Yang, Thailand

Orchid1 ligger i byn Huay Yang (just där Thailand är som smalast) och omfattar 15 hus. De som köpte dessa 15 hus betraktar sig som pionjärer och är stolta över det! När Orchid 1 invigdes 2004, var det det enda utlänningsområdet i vad som då verkligen förtjänade benämningen en genuin thailändsk fiskeby. Idag finns i och omkring Huay Yang totalt 13 områden som i efterhand tillkommit under svensk marknadsföring och svensk byggledning. www.orchid1.se

» Besök Orchid 1:s hemsida

Orchid 1:s hemsida