BRF Bäcken 1

Solna, Stockholm

Välkommen till BRF Bäcken 1,

I hjärtat av Frösunda, ligger Signe Tillischgatan. Gatans namn härstammar från den danska äppelsorten, Signe Tillisch och har fått sitt namn efter äppellunden i Lilla Frösunda.

I Frösunda finns bostäder blandat med arbetsplatser och stora grönområden runt knuten. Det är promenadavstånd till Brunnsviken och Hagaparken, som under sommartid bland annat erbjuder härliga badplatser, fantastiska promenadstråk och tennisbanor. Vintertiden erbjuder blanka skridskoisar samt Hagaparkens skid- och pulkabackar.

Bostadsrättsföreningen Brf Bäcken 1 bildades 2006 och består av sex flerbostadshus. Föreningen har en härlig trädgård som delas med grannföreningen, Brf Kolonnen. Trädgården är grönskande och genom rinner en bäck som mynnar ut i guldfiskdammen. Lekplats med gungor och sandlådor, likaså sittgrupper och grillplatser används flitigt av medlemmarna.

Har ni frågor, så är ni varmt välkomna att kontakta styrelsen!

P-plats 

Styrelsen vill passa på att informera att kön till parkeringsplatser har aldrig varit så kort som nu. Är man intresserad av P-plats antingen i garage eller uppe på parkeringsgaraget på Anders Lundströms gata då kontaktar man styrelsen på styrelsen@brfbacken1.se

Aktuellt i Solna 

Flera projekt i Frösunda i full gång. Takstolarna är på plats på den nya ishallen på Ulriksdals IP. Hallen beräknas stå klar i november 2017.
Behovet av ytterligare en ishall är stort då idrottsplatsen under ett antal år utvecklats till ett centrum för isidrott. Med en tredje ishall har man möjlighet att bemöta den stora efterfrågan på träningstider för barn- och ungdomsverksamheter.

ICA:s huvudkontor framskrider med rasande fart. I dagsläget bygger man stommen med stålbalkar, stålpelare och bjälklag av betong och till sommaren kommer man igång med fasadjobben.

Se mer på Solna Stads hemsida.

Laddstolpar för elbilar
I samarbete med Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna har sex laddstolpar för elbilar placerats ut i staden. Du som kör elbil kan stå på de avgiftsfria parkeringsplatserna samtidigt som du gratis laddar din elbil med miljömärkt el. Titta efter den gröna symbolen så hittar du laddstolparna! Se mer på Solna Stads hemsida.


 

 

 

 

Kalender

Inget att visa...