Brf Kista Ängar

Kista, Stockholm

Välkommen till Brf Kista Ängar!

Brf Kista Ängar ligger i Stockholm och har 76 lägenheter.

 

Nyheter att känna till: 

  • Årets stämma kommer hållas på gården den 19 maj klockan 18:00. Varmt välkomna!

Årsredovisning, kallelse samt valberedningens förslag hittar ni under Allmänt/Årsstämma.

 

  • Ny parkeringslösning med Parkman startade den 14 februari. Se till att registrera bilen på autopay.io

Vid frågor kontakta Parkman, uthyrning@parkman.nu, telefon 08-734 90 00, knappval 2.

 

  • Vi har installerat ett vattenrenings system för att rena tappvattnet (dricksvattnet).

Rening av vattnet i värmesystemet installeras till sommaren. Vattenreningen förlänger livslängden, minimerar bakterietillväxt och ger oss hälsosammare vatten.

 

 

Kista Ängar, föreningen där våra medlemmar trivs! 

Vi är en liten förening som ligger i den nyaste delen av Kista, Ärvinge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har järvafältet samt Igelbäcken runt hörnet. Samtidigt ligger vi väldigt centralt med Stockholms bästa köpcentrum, Kista Galleria, endast 5 minuters promenad bort. I centrum har vi även tunnelbana med 17 minuter in till centrala Stockholm (T-centralen).

Föreningen sköts av medlemmarna gemensamt med hjälp av en styrelse och våra förvaltare. Ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning sköts av Storholmen. Varje vecka kommer "våra" fastighetsskötare på besök och tar hand om allt som behöver fixas.

Som service till våra medlemmar tillhandahåller vi bredband(fiber), IP-telefoni & TV ifrån Telenor (ingår i månadsavgiften).

I menyn till vänster finns övrig information om föreningen och om du inte hittar informationen du behöver är du välkommen att kontakta vår förvaltare, alternativt styrelsen: www.storholmendirekt.se Tel: 08-520 252 00 eller mail till info[at]kistaangar.se

Föreningens egen startbild