Samfällighetsföreningen Mesosten

Sandviken, Gävleborg

Välkommen till Samfällighetsföreningen Mesosten!

Samfällighetsföreningen Mesosten består av 187 friköpta fastigheter (radhus/friliggande) i Sandviken. Området är mycket barnvänligt med närhet till både förskola och låg och mellanstadium. Det är i princip bilfritt med endast trafik till infartsvägar o garage.

Gångavstånd till större affärer som Coop Extra, Coop Cafe och spelbutik, ÅNYO och Ö&B. Bra kommunikationer till Gävle (ca 20 min) med motorväg på nära håll, även bra bussförbindelser. Bussen går var 10:e minut till Gävle.

Området som byggdes 1980 är väl uppvuxet med grönska och träd och flera lekplatser (4), vilket gör att barnen snabbt finner kompisar utan att gå ut på några större vägar. För att se en karta klicka här.

Trots det stora antalet fastigheter är det relativt låg omsättning, vilket betyder att man trivs och ogärna flyttar från området. Att det sedan också är lugnt och välordnat med knappast några incidenter bidrar naturligtvis till detta.

Så vill du ha en lugn och trygg uppväxt, för dina barn med bra boende till rimliga kostnader, är detta ett bra alternativ, men det passar även när barnen flyttat hemifrån, ett enkelt och lättsamt boende, och nära till naturen.

Samfällighetsföreningen Mesosten är medlem i Grannsamverkan. Mer information om detta kan man få på följande adress:  http://samverkanmotbrott.se

Undrar du över något om Mesosten, kan du alltid skicka ett mail vid punkten ”kontakta oss”!

Mer om föreningen hittar du också under ”Allmänt – Om föreningen”.

 

Föreningens egen startbild