Brf Seglet

Järfälla, Stockholm

 

Välkommen till Brf Seglet!

 http://www.vackertvader.se/kallhäll

Inloggade medlemmar hittar aktuell information genom att klicka på Internt följt av Aktuell information i menyn till vänster.

 

Allmänt
Brf Seglet är beläget i Bolinder strand med adress Hanna Nilssons väg 1-3, 17668 Järfälla. Första inflyttning var 2003. Föreningen utgörs av två byggnader med vardera 8 våningsplan med en 2:a, en 3:a och en 4:a på varje plan, totalt 47 lägenheter.

Ny energideklaration genomförd oktober 2018: 65 kWh/m2 och år.

1 oktober 2014 inkopplades bergvärmeanläggning, vilken beräknas täcka en stor del av uppvärmningsbehovet i fastigheterna. Bergvärmeanläggningen kompletterades hösten 2017 med en solcellsanläggning dimensionerad för 40- 50 tusen KWh per år.

Till varje lägenhet hör ett separat kallförråd inomhus på c:a 4 m2.

Parkeringsplatser finns med bilvärmaruttag utomhus, varav flertalet i carport. F.n. är 3 platser utrustade för laddning av bil. Ett antal ykelplatser finns utomhus - vissa under tak, samt i ett särskilt cykelförråd plats för ett 10-tal cyklar.

Tvättstuga
En bokningsbar gemensam tvättstuga finns med 2 tvättmaskiner, torktumlare, 2 torkskåp och varm- och kallmanglar finns i Hanna Nilssons väg 1. Maskinutrustningen nyinförskaffades 2017.

Sopsortering
Föreningen tillämpar sopsortering med 7 fraktioner utöver hushållssopor.

Individuell mätning av el- och varmavatten
Från hösten 2013 har vi infört  s.k. gemensamhetsel (100% "grön el") med individuell mätning och debitering, samt individuell mätning och debitering av varmvatten.

Bredband 
Föreningen har avtal med Comhem för bredband och analog/digital-TV, vilket inkluderar basutbud och Medium 8 Favoriter. 

Matavfallskvarnar
Samtliga lägenheter är utrustade med avfallskvarnar. 

Månadsavgiften
I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägget till medlemmarnas privata hemförsäkringar samt Comhems analoga kanaler och digital-TV med Medium 8 Favoriter. Under 2018 ligger månadsavgiften kvar på 2003 års nivå.

Information om överlåtelser
Överlåtelseavgiften är 800 kr och betalas av säljaren.

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.

Kontaktperson
För mer information, kontakta ordföranden i föreningen via e-post stigdrevemo03@gmail.com. tel.070-6816398

Föreningens egen startbild